CINE ESTE PRINȚESA?

“Mami, vreau scoala mea pentru oameni mici” – asa incepe povestea unui copil cu o dorinta arzatoare care, usor-usor, a devenit realitate… Asa s-a nascut Little Princess. Zi de zi, timp de 3 ani, am pasit pragul acestei gradinite. Apoi, alti 4 ani am continuat la after-school. Când s-a nascut micul print, fratele meu, eram fericita ca vom veni impreuna la gradinita. In acesti ani de poveste mi-am primit titlul de „Mica printesa”. Si ca o printesa adevarata, nu trebuia sa-mi parasesc regatul. Asa ca la terminarea scolii generale, m-am regasit tot in cadrul acestui grup de oameni minunati care mi-au devenit cea de-a doua familie. In acesti ani de gradinita dar si de viata, sub indrumarea zanelor bune, stiute de copii ca „Miss”, dar si cu ajutorul mamei mele, regina, am inteles ca a fi printesa nu inseamna doar rochii si coronite, ci presupune si o anumita implicare in activitatile „poporului sau”. Astfel am ajuns sa introduc elemente si idei inovative de la bucatarie si ingrijire, pana la conducerea si bunastarea castelului.

Acum inteleg cat de minunat este sa cunosc an de an noi generatii de copii, sa ma implic in toata activitatea din gradinita si after school alaturi de cei care au ales calea instruirii si educarii vlastarului de om si sa particip la modelarea oamenilor frumosi.

CUM CONTINUĂ POVESTEA?

Într-o familie, venirea pe lume a unui copil este un prilej de mare bucurie. Dar apare și o problemă serioasă, pentru că a avea copii înseamnă a-ți asuma o mare răspundere de îndeplinire a misiunii în creșterea și educarea puiului de om.

Familia este prima școală care pregătește copilul pentru viața socială.

Când prințesa noastră a împlinit doi ani, dorința ei era să aibă o școală pentru oameni mici unde să meargă zi de zi, să se joace cu multe jucării și să cunoască mai mulți copii.

De aici a plecat și ideea de a construi o grădiniță – o școală pentru oameni mici unde să se păstreze acel mediu familial care să ofere siguranță, liniște, iubire, afecțiune, seninătate.

LITTLE  PRINCESS, denumirea instituției de învățământ, nu este un nume ales întâmplător. Mica noastră prințesă a fost promotorul, inițiatorul acestei acțiuni, a fost școala de gândire pentru noi. Ea este persoana cu un carusel de idei ce inventează, inovează și realizează „combinații noi‟ în toată activitatea din grădiniță.

LITTLE  PRINCESS a fost și este o cursă fără linie de sosire. Ea a fost mereu imaginată ca un mediu agreabil, sigur și stimulativ care să asigure o temeinică educație copiilor în perioada timpurie.

Acum Little Princess este un loc de poveste unde copiii vin să se joace și să participe la toate experiențele de învățare.

MOTOO-UL nostru:

„Dezvoltă-ți pasiunea de a învăța și astfel nu vei înceta să crești!‟

Cunoaste Echipa

Elisa Nemțanu

Promotorul proiectului / persoana creativă

Dorina Nemțanu

Fondator / Profesor / Psiholog / Director Educational

Adina Alexandrescu

Psiholog / Logoped/ Specialist Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală

e

Profesor Engleză / Profesor Învățământ Primar și Preșcolar

e

Profesor Învățământ Primar și Preșcolar / Psiholog Educațional / Psihoterapeut

Florina Mitran

Asistent Manager / Profesor Învățământ Primar

e

Profesor Învățământ Primar și Preșcolar / Psiholog Educațional

Stela Manda

Educator Puericultor

Gabriel Brătuianu

Medic Pediatru

Raluca Robu

Consultant Resurse Educaționale

Mircea Dragoman

Profesor de Limba Germană

Mihaela Oprea

Asistentă educatoare

Zoe Beca

Bucătar

AE

Asistentă educatoare

s

Șofer

Adela Chilom

Profesor invăţământ primar şi preşcolar

Mădălina Țigăneșteanu

Educatoare

Cristina Damaschin

Profesor de Limba și Literatura Romană

Petre Alina

Asistentă medicală

A

Menajera

Ion Voicu

Agent de pază și securitate